x

Verrassing

Bjelke

27 jan, 2021

De ochtend na onze Liefdesdag ontving ik van mijn kersverse echtgenoot een envelop. Naast liefdevolle woorden bevatte deze ook een inpaklijst voor onze huwelijksreis. En de bestemming? Die bleef geheim. Aan de kleding die ik moest meenemen, zag ik natuurlijk wel dat we niet naar de zon gingen. Thermokleding, skibroek, winterjas, dikke truien, muts, sjaal, handschoenen….op onze bestemming was het koud en stiekem hoopte ik op sneeuw.

Op avontuur

Normaal hou ik niet zo van verrassingen, maar dit vond ik zo bijzonder dat ik me eraan over gaf. Ik stelde geen vragen en genoot van deze onwetendheid. En wat heeft Bart het goed verborgen kunnen houden. Onze koffers waren gepakt, lieve opvang voor onze kinderen was geregeld dus we waren er klaar voor. Na een korte nacht in een hotel vlakbij Schiphol, gingen we met kleine oogjes ons volgende gezamenlijke avontuur tegemoet. We checkten in en nog steeds wist ik van niks. Want ik wilde de verrassing zo lang mogelijk uitstellen. Nooit had iemand zo iets voor mij gedaan. Dus ik wilde er optimaal van genieten. Onder het genot van een thee en een koffie, was het moment daar. Met een liefdevolle blik vertelde Bart me dat we naar Kuusamo gingen…ehhhh. En daar meteen achteraan: we gaan naar Fins Lapland.

Sprookjesachtig mooi

Tranen over mijn wangen, wat een ongelofelijk mooie verrassing! Toen ons vliegtuig landde op een wit bevroren landschap, leek het alsof ik een sprookje binnenstapte. Bij temperaturen tussen de -20 en -30 werd een droom werkelijkheid. We genoten van de vele sneeuw, de adembenemende omgeving, de ritten op de sneeuwscooter, de huskysafari, de rendiertocht en elkaar.   Helaas hebben we het Noorderlicht niet met eigen ogen mogen bewonderen, maar dat is een extra reden om er nog eens naartoe te gaan. En dan nemen we de kinderen ook mee naar dit Winterwonderland.

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×