x

Verandering

Bjelke

9 aug, 2020

Ben jij er klaar voor? Er echt helemaal klaar voor?

Gisteren keek ik op IGTV ‘Dear Gabby’ terug. Een live sessie met een van mijn leraren en grote inspiratiebronnen: Gabby Bernstein. In deze wekelijkse sessie kunnen haar volgers vanuit de hele wereld hun vraag, hun ‘Dear Gabby’ stellen. Elke keer word ik weer geraakt door de liefdevolle manier waarop ze deze beantwoordt.

Boodschap

Deze week kwam Kyle Grayuk in beeld, een spirituele schrijver uit Engeland. Hij had geen vraag maar wel deze mooie boodschap van het Universum. Wauw! Die kwam binnen! Graag deel ik met jullie wat boodschap voor mij betekent. Omdat ik er veel aan heb gehad en ik jullie daar ook mee wil inspireren.

Er is bijna niks zo moeilijk als verandering. Want verandering brengt pijn met zich mee, op welke manier dan ook. En pijn is niet fijn, dus zoeken we dat niet op. Maar aan de andere kant van die verandering, is er zoveel moois en waardevols. Zoveel meer dan je verwacht.

We houden onszelf tegen. Omdat we bang zijn voor het onbekende. Omdat we genoegen nemen met wat er is, ook al is dat zoveel minder dan wat we verdienen. En dat is menselijk. Want garanties krijgen we niet. Maar als je eenmaal de stap zet en de verandering aan durft te gaan….

Kom in actie

Vaak denk je achteraf ‘Had ik dit maar veel eerder gedaan’. En dat is zo bijzonder! Uit eigen ervaring weet ik dat verandering immens veel pijn kan doen. Of je die verandering zelf in gang hebt gezet of niet.

Op dit moment verandert de wereld om ons heen. Niet alleen door Corona. Het dagelijks leven is anders dan voorheen. ‘Change is happening around you’. Maak er gebruik van. Voel je al een hele tijd dat het anders moet? Dat je het anders wilt? Dan is dit het moment om in actie te komen.

Verandering kan klein of groot zijn. Betrekking hebben op werkgebied of juist op je privéleven. Het kan te maken hebben met je denken of je doen. Met je houding of je gedrag. Laat het vele zonlicht van deze zomerdagen je de energie geven om ervoor te gaan. Om jezelf vooruit te helpen. Zie verandering als iets moois.

Spannend maar niet eng.

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×