x

Van oud naar nieuw

Bjelke

31 dec, 2020

De laatste dag van het jaar. En wat voor een jaar. Ik denk dat 2020 bij vrijwel iedereen over de hele wereld onthouden gaat worden. Hoogstwaarschijnlijk niet op basis van fijne herinneringen. Toch vind ik het belangrijk om ook dat te doen. Want het was niet alleen maar kommer en kwel. Er waren ook fijne momenten. Op basis daarvan sluit ik graag het jaar samen met jou af in mijn nieuwe podcast aflevering. 

Op de laatste dag van het jaar sta ik altijd bewust even stil bij wat er allemaal is gebeurd. En dat is ook nu nogal wat. Waar wij als gezin 2019 na een ongelofelijk intense periode afsloten met de wens om meer rust na een intensief jaar, is die er in 2020 toch voor een deel gekomen. Op een andere en door Corona onverwachte manier, maar toch.

Verbouwing

Ons gezin was vanaf begin 2020 eindelijk écht samen en wat hebben we daar met elkaar van genoten. Aan ons huis is flink verbouwd en op korte termijn kunnen ook wij onze prachtige nieuwe slaapkamer met badkamer in gebruik nemen. Wat een heerlijk vooruitzicht. Niet alleen dat het af is, maar ook dat we geen bouwvakkers of andere mensen meer continue in huis hebben.

Tijd en ruimte

Mijn bedrijf Bjels heeft ook niet stilgestaan. Begin 2020 moest ik mentaal en fysiek bijkomen van de heftige periode met Luus, maar vanaf april voelde ik weer kracht en vertrouwen en creëerde ik tijd en ruimte. Ik heb stoere vrouwen mogen begeleiden, keuzes gemaakt, investeringen gedaan en daardoor focus gekregen en stappen gezet. Mijn nieuwe website is live, mijn eerste online training staat en mijn podcast over LEF is door iedereen te beluisteren!

Geleide meditatie

Dit oude jaar sluit ik graag in stijl af. Met een podcast aflevering die toepasselijk de titel ‘Laat oud los en focus op nieuw’ heeft gekregen. Een extra bijzondere invulling dit keer want het is de eerste podcast waarin ik een geleide meditatie doe. Met als doel het oude los te laten zodat je vol positiviteit kunt focussen op het nieuwe. Ik hoop dat het je inspireert!

Vertrouw op het goede en op je eigen kunnen. Dat het nieuwe jaar je vooral gezondheid, geluk en veel moois mag brengen.

Fijne jaarwisseling!

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×