x

Rood litteken

Bjelke

18 okt, 2020

Ik wil graag even iets moois delen. Iets dat zojuist gebeurde en uiteindelijk diepe indruk op mij maakte. Toen ik even iets moest pakken, liep ik onze garage in. Ik zocht naar wat ik nodig had en hoorde een geluid tegen een van de ruiten.

Teken

Kijkend in de richting van het geluid, zag ik het. Er zat een vogeltje aan de binnenkant van het raam en het probeerde er doorheen te komen. Ik liep er naartoe en zag dat het een roodborstje was. Met een hele felle rode borst. Prachtig! Met mijn hand begeleidde ik vervolgens voorzichtig het vogeltje door de deur naar buiten. De wijde wereld weer in.

Voor iemand als ik, die gelooft in spirituele tekens, was dit er eentje om even op te zoeken. Want ik kom niet dagelijks een roodborstje in ‘huis’ tegen. Wat ik er op internet over vond, is heel bijzonder. Het roodborstje is een klein schattig vogeltje dat dapper zijn mooie rode borst vooruit steekt en helder de wereld in kijkt. Er wordt gezegd dat zijn borst rood kleurt van bloed omdat hij ooit in het hart is geraakt. Dit heeft een rood litteken op zijn borst achtergelaten. Wauw!

Bevestiging

Toch is het vogeltje er niet minder vrolijk onder en verspreid het zijn mooie kleur van de liefde in de soms kleurloze wereld. Het rood van het roodborstje heeft niet voor niets de vorm van een hart. Wat een prachtige betekenis. En voor mij een mooie bevestiging.

Want dit roodborstje op mijn pad betekent dat ik mijn hart nog meer mag volgen en mijn liefde mag gaan verspreiden door een voorbeeld te zijn voor anderen. En de rode littekens op mijn hart met trots te dragen.

Precies waar ik met de plannen voor Bjels momenteel mee bezig ben. Omdat ik anderen wil helpen met mijn kennis en levenservaring. En alle lessen die ik daaruit leerde,

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×