x

Positiviteit

Bjelke

25 dec, 2020

Kerst is een feest van samen zijn. Van warmte, liefde en geborgenheid. Toch is dit jaar ook dát anders. Wat doet dat met jou? Hoe ga jij hiermee om? In de tweede aflevering van mijn podcast Over LEF deel ik met je hoe ik positief blijf bij tegenslagen.

Vrolijk Kerstfeest!

Het is bijna niet te geloven dat het alweer zover is. Dat het einde van het jaar in zicht komt en we de volgens velen ‘gezelligste dagen van het jaar’ mogen vieren. Zelf heb ik er niet zo heel veel mee. Die boom, al dat eten. Maar natuurlijk wel met de mooie gedachten van liefde, vrede en verbinding. Daarom wens ik jou hierbij vanuit de grond van mijn hart hele fijne Kerstdagen toe.

Verbonden

Dit jaar is alles anders. Zo ook deze feestdagen. Maak er iets moois van, ondanks dat de situatie misschien anders is dan je had verwacht en misschien had gehoopt. En laat dat iets vooral voorkomen uit liefde en verbondenheid. Voor jezelf, je kind(eren), je gezin, je familie, je vrienden. Ook al is dat misschien niet mogelijk in elkaars buurt. Maar ook op afstand kun je heel dichtbij zijn. We hebben op dit moment allemaal te maken met gewijzigde omstandigheden. Met Kerstdagen die verre van gewenst of ideaal zijn. Net als elk jaar hebben we vooral tijdens deze Kerstdagen behoefte aan meer liefde en positiviteit. En in de bizarre en bijzonder situatie waarin we nu zitten, al helemaal.

Lichtpuntjes

Daarom is dat precies waar ik het over heb in de nieuwe aflevering van mijn podcast Over LEF. Vanuit liefde en kwetsbaarheid deel ik met je hoe ik positief blijf bij tegenslagen. Ook hoop ik je via je oren te mogen inspireren met mijn tips voor meer positiviteit. Laat deze kleine lichtpuntjes jou door de donkere dagen heel helpen.

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×