x

Hoi!

Ik ben Bjelke

In 2010 werd ik voor het eerst moeder en sindsdien hebben life-changing gebeurtenissen elkaar in een snel tempo opgevolgd. Van een gebroken alleenstaande moeder met een zware burn-out ontwikkelde ik me tot een trotse moeder van vier en ik ben gelukkiger dan ooit! Mijn levenslessen uit verdriet, angst, liefde en kracht helpen mij nu andere moeders te inspireren.

Mijn verhaal

Van bedrogen zwangere naar alleenstaand moeder

Tijdens mijn tweede zwangerschap ontdekte ik de ontrouw van hun vader. Als alleenstaande moeder van een peuter en een baby met een fulltime baan ging ik verder. Op wilskracht kwam ik ver, maar na een fietsongeluk was het klaar. Ik raakte rock-bottom en kon een burn-out niet voorkomen. Een zware maar ook waardevolle tijd volgde, waarin ik leerde dat ik weer voor mijn eigen geluk moest gaan. Voor mezelf én mijn kinderen.

Verhuizen voor de liefde van mijn leven

Ik geloofde weer in een mooie toekomst en na 5 jaar single moeder te zijn, begon ik langzaam open te staan voor de liefde. Via twee vriendinnen leerde ik uiteindelijk de man van mijn dromen kennen.Voor hem nam ik na 14 jaar afscheid van mijn baan en verhuisde ik, binnen een jaar na de eerste date, met mijn twee kinderen naar Drenthe. Daar vormden we een liefdevol samengesteld gezin met drie jonge kinderen en de bijbehorende uitdagingen.

Van kinderwens naar vroeggeboorte

Na twee impactvolle miskramen vierden we in januari 2019 officieel onze liefde en drie maanden later bleek ik weer zwanger. Dit keer tot ons geluk een blijvend kloppend hartje. Op naar een bijzondere Kerst. Volledig onverwachts kwam onze kleine meid 14 weken te vroeg ter wereld. Haar kansen waren klein maar als een wonder knokte ze zich overal doorheen. Op de een na laatste dag van 2019 mocht ze na 15 weken ziekenhuis eindelijk mee naar huis. 

Stralend met een groot gezin

En nu, na al die turbulente jaren geniet ik met de liefde van mijn leven aan mijn zijde van ons rijkdom: een gezin met drie (bijna) tieners en een dreumes. Als iemand mij dat 10 jaar geleden had gezegd, had ik het niet geloofd. Het leven heeft mij behoorlijk op de proef gesteld, maar nu ben ik ontzettend dankbaar dat het allemaal zo gelopen is. Want met alles wat ik heb geleerd, help ik nu andere moeders verder. En er is niets dat ik míjn geluk nog in de weg laat staan!

Aardse spiritualiteit

Van jongs af aan geloof ik al dat er meer is dan we kunnen zien. Want ik voelde zolang ik me kan herinneren spanningen en energieën altijd haarfijn aan. Mijn interesse in de spirituele wereld is er dan ook eigenlijk altijd geweest. Maar wel op een manier die mij past: met beide benen op de grond.

Door alles wat er in mijn leven is gebeurd, ben ik me alleen nog maar meer gaan verdiepen in spirituele zaken zoals het meditatie, energie en het universum. Ik geloof dat juist een combinatie van het aardse én de spirituele wereld ongelofelijk krachtig is.

Daarom maak ik binnen mijn coaching ook gebruik van beide. Pranic Healing is een bewezen effectieve en waardevolle onderdeel binnen wat ik bied. Ik ben dan ook ongelofelijk dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik anderen hier nu mee mag helpen in hun proces.

 

×