Ik ben Bjelke, 39 jaar en al mijn leven lang hoor ik over de twinkeling in mijn ogen als ik geniet, als ik liefheb of als ik iets zeg of doe waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. Een weerkaatsing van mijn innerlijke welzijn. Maar ook ik ken periodes in mijn leven waarin mijn ogen niet twinkelen.

Als ik acht jaar geleden tijdens mijn tweede zwangerschap ontdek dat mijn partner ontrouw is en ik een half jaar later als alleenstaande moeder van een peuter en een baby moet overleven. Mijn toekomst zie ik als een zwart gat. Ik leef per dag en vooruitkijken doet ontzettend veel pijn. Een lange, heftige maar ook waardevolle periode volgt. Waarin mijn hart wint van mijn hoofd. Waarin ik eindelijk om hulp durf te vragen. Waarin ik steun uit mijn omgeving toelaat. Waarin ik weer in verbinding kom met mezelf. Waarin ik meer van mezelf leer houden dan ooit en mijn ogen weer hun twinkeling krijgen. De liefde van mijn leven komt onverwachts op mijn pad en de verbinding met hem voelt zó goed dat ik vol vertrouwen mijn hart durf te volgen. Ik besluit voor de liefde vanuit Utrecht te verhuizen naar het Drenthe.

Voor mijn wens om een eigen bedrijf te starten, is er opeens ruimte. Opleidingen in spiritualiteit, coaching en healing geven mij de basis om eindelijk iets groots te doen vanuit mijn gevoel. Iets waarbij ik mensen kan helpen terwijl ik dicht bij mezelf blijf. En waarvan mijn ogen gaan twinkelen. Bjels coaching & healing is een feit.

Vorig voorjaar blijk ik zwanger van ons vierde kindje. Na twee heftige miskramen is het spannend, maar dit keer klopt het hartje. Op naar een bijzondere Kerst. Half september wordt onverwachts onze ergste nachtmerrie waarheid. Na slechts 26 weken zwangerschap wordt onze dochter geboren. Ongelofelijk klein en kwetsbaar, maar met alles erop en eraan. Haar start is erg slecht en de artsen vrezen het ergste.Onze roze wolk is gitzwart en dit is nog maar het begin. Wekenlang is het spannend en ontzettend onzeker. Ik voel me machteloos, moe en mijn twinkeling is ver te zoeken. De extreme prematuriteit maakt het onze dochter zwaar en ze vecht voor haar leven. Maar ik heb vertrouwen. In haar, in mezelf, in ons. We doen dit samen. Zetten stapjes vooruit, hoe klein ook. Eind december, na 15 weken ziekenhuis, mag ze eindelijk mee naar huis en wat doet ze het goed.

Ook dit is een ongelofelijk impactvolle periode die me tekent. Maar die me vooral veel leert. Over dichtbij jezelf blijven terwijl je het liefst heel hard wegrent. Over vertrouwen hebben terwijl alles instort. Over het verschil maken door alleen maar aanwezig te zijn. Over de immense kracht waarover je beschikt als liefde de basis is. Over je twinkeling keer op keer opnieuw vinden.

Deze en andere levenservaringen maken mij wie ik ben. En helpen mij anderen te helpen. Of je nu een vergelijkbare situatie doormaakt of juist iets heel anders. Iedereen krijgt met uitdagingen te maken. Als ik dit aankan, kun jij het ook!

Heb jij geen idee wat jouw twinkeling is? Of heb je deze al lang niet meer gevoeld?

Iedereen heeft een eigen twinkeling. En die twinkeling is er ook in verbinding. In verbinding met zichzelf of met een ander. Met een partner, een familielid, in een vriendschap of op het werk. In mijn praktijk help ik anderen hun eigen twinkeling in verbinding te ontdekken. Door coaching, healing of een combinatie van beiden. Laat me weten hoe ik jou kan helpen!

Leer weer op jezelf vertrouwenDe eerste 4 stappen om nú te zetten.

Leer weer op jezelf vertrouwen!

Schrijf je in en krijg meteen toegang tot de eerste vier stappen die je nú kunt zetten.