x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is dit herkenbaar?

O

MOE EN ENERGIELOOS ZIJN

Ooit barstte je van de energie. Maar wanneer dat voor het laatst was, kun je je niet meer herinneren.

O

TWIJFELEN AAN ALLES

Of de keuzes nu groot of klein zijn, voor jezelf of je gezin, jij twijfelt inmiddels overal aan.
O

GEVOEL VAN ANGST

Je voelt dat er iets moet gebeuren, maar vind verandering ook altijd eng en dat houdt je steeds weer tegen.

O

WIE BEN IK EN WAT WIL IK

Thuis ben je altijd nodig. Tenminste, dat denk je. Maar het begint allemaal bij jou, want jij bepaalt zelf jouw leven.
O

BLIJVEN UITSTELLEN

Je voelt dat je stappen wilt zetten, maar je vindt vooral steeds weer een excuus om er niks mee te doen.

O

ALTIJD EEN SCHULDGEVOEL HEBBEN

Elke keer als je tijd maakt voor jezelf, is er dat schuldgevoel. Naar je partner, naar je kinderen.

Ben jij klaar met...

Het gevoel ‘is dit alles’

Onrust voelen

Moe en energieloos zijn

Focus op je gezin

Vooral moeder zijn

Niet weten wat te doen

Ben jij klaar voor...

Weten wat jij wilt

Positief en ontspannen zijn

Je fit en energiek voelen

Focus op jou

Vooral jezelf zijn

Kiezen voor jouw geluk

Ontdek met LEF,Liefde,Energie,Focus

Wil jij…

JE GRENZEN LEREN AANGEVEN

Grenzen stellen naar jezelf én anderen toe geeft jou de gewenste en noodzakelijke rust en ruimte.

ACHTERHALEN WAT JIJ WILT

Hoe hard je ook vooruit kunt gaan, zonder te weten waar naartoe is het zinloos. Daarom is de juiste focus bepalen belangrijk.

ZONDER SCHULDGEVOEL KEUZES MAKEN

Weten wat je wilt is een uitdaging maar daar vervolgens ook echt voor kunnen gaan, vraagt om lef en zelfvertrouwen.

BARSTEN VAN DE ENERGIE

Met genoeg van de juiste energie kun je alles aan. Dus hoe krijg je en behoud je die?

BETER IN JE VEL ZITTEN

Je goed voelen is een gevolg van dichtbij jezelf zijn, dingen doen die je blij maken en je omringen met lieve mensen.

EEN LEUKERE VROUW EN MOEDER ZIJN

Ontspannen zijn en stralen, maakt je een heel ander mens. En dat merkt ook je gezin.
Met lef ontdek je hoe je dit bereikt!

 

ZELF AAN DE SLAG

N

Online training

N

Elk moment te starten

N

Zelf tempo bepalen

N

Bestaande uit 4 modules

N

4 modules: Lef | Liefde | Energie | Focus

N

Ook per module mogelijk

N

Elke module bestaat uit een videoworkshop, opdrachten en een meditatie

Vanuit Lef, Liefde, Energie en Focus werken aan jouw energie en geluk!

Wil jij zonder schuldgevoel kiezen voor jezelf? Met de uitgebreide online training Ontdek met LEF leer je hoe je vol energie en vertrouwen weer durft te gaan voor je eigen geluk!

Deze training is een overzichtelijke bundeling van mijn kennis, intuïtie, levenslessen en coach ervaring.  De vier modules van de training hebben een bewust gekozen opbouw op basis van LEF, Liefde, Energie en Focus. 

De training is tijdelijk te volgen.
De hele maand december nog voor de kennismakingsprijs!

 

Hiermee ga je aan de slag

1. Lef - GRENZEN STELLEN

Lef hebben is grenzen stellen. En keuzes durven maken. Op basis van waar jij naartoe wilt. Ik leer je hoe je dit zonder schuldgevoel doet.

2. Liefde - COMPASSIE ERVAREN

Als je vooruit wilt komen, helpt het niet als je veel voor lief neemt. Daarom gaan we samen aan de slag met positiveit van binnen uit.

3. Energie - INVLOED VERGROTEN

Alles is energie. Dat betekent dat je zelf ontzettend veel kunt doen om je energie te beïnvloeden en blijvend hoog te houden. Hoe? Dat ga je leren.
N

4. Focus - BEWUST ZIJN

Stilstaan bij wat er is, maakt het leven een stuk overzichtelijker en makkelijker. Maar het is ook een uitdaging. Daarom help ik je daar in deze module mee.

Wat wil jij? 

Heb jij het lef om aan de slag te gaan? Dat kan met deze online training!

Liever 1 op 1 met mij werken? Met mij in een groep? Of twijfel je wat voor jou goed is op dit moment?
Ik bied een gratis LEF gesprek aan, waarin ik luister naar jouw uitdagingen zijn en jij hoort hoe ik jou kan helpen.
Wil je dit? Stuur me dan een bericht, zodat we dit gesprek kunnen plannen. Ik spreek je graag!

Wat is je goed en gelukkig voelen jou waard?

Klanten over mijn coaching & healing

“Bjelke is een warme en zeer krachtige vrouw. Ze is een betrokken coach die andere mensen wil helpen vanuit haar eigen passie en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Door haar persoonlijke ervaring en verworven kennis is ze goed in wat ze doet. Ze stelt de juiste vragen en daardoor ben ik tot inzichten gekomen die me sterker en zelfverzekerder hebben gemaakt. Ik heb nu een positievere kijk, meer energie en ook mijn optimale nachtrust heb ik weer terug. Voor de toekomst heeft ze mij handvatten aangereikt die me helpen om te gaan met bepaalde struggles of onzekerheden die zich voordoen.”
Sanne

“Toen ik bij Bjelke begon was ik onzeker, zat ik niet lekker in mijn vel, twijfelde ik aan alles, maakte ik moeilijk keuzes en was ik boos. Haar begeleiding heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren. Ik voelde totaal geen drempel, was meteen bij haar op mijn gemak en durfde alles met haar te delen. Ze is een oprechte en toegankelijke vrouw zonder vooroordelen. Door haar coaching en healing heb ik meer energie, kijk ik positiever naar mezelf, accepteer ik de dingen waar ik geen invloed op heb, kies ik vaker voor mij eigen geluk en geniet ik meer van de kleine dingen. En dat kun jij ook leren. Dus niet twijfelen maar doen. Gun het jezelf!”
Monique

“Wat een power vrouw is Bjelke! Met haar kritische blik en haar liefdevolle coaching stimuleerde ze mij op een fijne en positieve manier om na te denken over wat ik wilde en energie te steken in zaken waar ik blij van word. De healing behandelingen hielpen om de energie weer door mijn lijf te voelen stromen en me echt een stuk beter te voelen! Het is ook heel prettig dat dit net als de coaching gewoon op afstand kan. Dankzij Bjelke durfde ik eindelijk andere keuzes te maken en voor mezelf op te komen. Dat is zo ontzettend waardevol geweest en sindsdien kies ik steeds vaker en makkelijker voor mezelf.”
Lydia

“Bjelke is wijs, open minded en raakt de juiste snaar. Ze is zowel deskundig als ervaringsdeskundige, weet waar ze over praat en ik kon met haar fijn levelen. Ze is laagdrempelig en dat maakte het voor mij makkelijker om mijn verhaal te doen. De afgelopen jaren ben ik mezelf op verschillende vlakken tegengekomen doordat ik mezelf wegcijfer voor een ander. Ook kampte ik met onzekerheid en een wat minder positieve kijk. Door Bjelke ben ik meer doordrongen van het belang goed voor mezelf te zorgen. Dat ik mezelf vaker op de 1e plaats mag zetten en voor mezelf mag kiezen. En de healings waren echt fijn. Ze gaven mij kalmte, daadkracht, standvastigheid en inzicht. Het maakte het coachtraject extra effectief!”
Sylvia

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt Ontdek met LEF plaats?

Ontdek met LEF is een online training die je elk moment kunt starten! Vanaf september 2021 is deze vrij beschikbaar. De training bestaat uit vier modules die ook los aan te schaffen zijn. 

Hoe lang duurt de training?

De inhoud van de training is zo opgebouwd dat je het in je eigen tempo kunt volgen. Jij bepaalt dus hoe lang je over de training en de aparte modules doet. 

Hoeveel tijd kost het me per week?

De 4 modules bestaan elk uit een videoworkshop, opdrachten en een meditatie. Ook bevatten ze extra inspiratie. Jij bepaalt zelf het tempo, maar gemiddeld ben je per module 3 tot 4 uur aan de slag.  Het is belangrijk om ook daadwerkelijk tijd vrij te maken in je agenda voor deze training. Want ook de tijd die je nu in jezelf investeert gaat je uiteindelijk ongelofelijk veel opleveren!

Is deze training iets voor mij?

Als jij een moeder bent en voelt dat je beter en gelukkiger wilt voelen maar niet weet hoe, dan is deze training zeker iets voor jou! Je leert op basis van de elementen Lef, Liefde, Energie en Focus te ontdekken wie jij bent en wat jij wilt. Hierdoor krijg je duidelijkheid en richting, maar ook meer energie, zelfvertrouwen én balans. En dat zonder schuldgevoel. Dat is niet alleen super voor jezelf, ook je gezin gaat ervaren dat jouw persoonlijke ontwikkeling voor meer harmonie in huis zorgt.

Op welke manier vindt er coaching plaats?

De gehele online training coach ik jou in de modules Lef , Liefde, Energie, Focus om meer en beter voor jezelf en jouw geluk te kiezen.

Is 1 op 1 coaching ook mogelijk?

Als je de training Ontdek met LEF volgt, kun je extra een 1 op 1 coachsessie bijboeken tegen gereduceerd tarief. Dit kan face to face in mijn praktijk in Borger of online. Naast losse sessies bied ik ook coachtrajecten aan.  Zie voor alle details de informatie over 1 op 1 coaching.

Is healing ook mogelijk?

Als je de training Ontdek met LEF volgt, kun je extra een Pranic Healing sessie bijboeken tegen gereduceerd tarief. Dit kan face to face in mijn praktijk in Borger of op afstand. Naast losse sessies bied ik ook coachtrajecten aan waar healing behandelingen een vast onderdeel van zijn.  Zie voor alle details de informatie over 1 op 1 coaching.

Kan ik dit vergoed krijgen?

Ik kan geen garantie geven op vergoeding via zorgverzekering of werkgever, maar het is het proberen waard. Ontdek met lef is een training dat je helpt om aan je vitaliteit en je persoonlijke ontwikkeling te werken. Onder die noemer wordt er tegenwoordig al meer vergoed dan ooit. Dus voorleggen is zeker een optie.

Is betalen in termijnen ook mogelijk?

Ja, dat kan. De vier modules zijn namelijk ook los af te nemen. Zo spreid je de kosten.

×