x

Nieuwe start

Bjelke

20 nov, 2020

Vandaag is het de ‘Dag van de Ondernemer’ en daarom deel ik graag iets over mijn avontuur als zelfstandig ondernemer.

Binnen een jaar na onze eerste date, ging ik mijn hart én de liefde van mijn leven achterna naar Drenthe. Op naar een nieuwe start! Na 14 jaar nam ik afscheid bij mijn werkgever en de wereld lag voor me open. Voor mezelf beginnen was iets wat ik diep van binnen al langer wilde. En opeens was daar ruimte voor. Na eerst goed geland te zijn, begon de oriëntatie op een zakelijke nieuwe start. Spannend maar ook heel leerzaam.

Aan de slag

Er kwamen bijzondere mensen op mijn pad en mede op basis van alle persoonlijke levenslessen, werd het duidelijk. Een coaching & healing bedrijf moest het zijn. Vol vertrouwen en energie schreef ik me in bij de kvk en Bjels was officieel een feit. Wat had ik ontzettend veel zin om vele mensen te gaan helpen. De eerste cliënt diende zich al snel aan dus ik kon aan de slag.

Eind dezelfde maand bleek ik zwanger, dus moest ik mijn plannen iets herzien. Maar ik bleef ervoor gaan en wilde nog heel veel doen voordat het Kerst was en de kleine zou komen.

Dit werd onverwachts september en daardoor verdween Bjels noodgedwongen naar de achtergrond. Maar heel diep in mij bleef de waakvlam van het ondernemersvuur branden.

Lef hebben

Na een turbulente 8 maanden voelde ik dat ik er weer klaar voor was. De deuren van Bjels gingen weer open en mede door de recente levenservaring was mijn inspiratie groter dan ooit. Opnieuw mocht ik cliënten helpen waar ikzelf ook zoveel van leerde. En afgelopen zomer begon het te kriebelen. Ik wilde meer mensen kunnen helpen. Via een nieuwe stap naar online? Maar hoe pak ik dat aan?

Ik stond ervoor open en vond een superfijne businesscoach. Met haar hulp ontwikkel ik op dit moment veel moois voor moeders die vastlopen en meer energie en geluk willen. Wat is het super om daar mee bezig te zijn en uiteindelijk zoveel lieve moeders met LEF mee te gaan helpen!

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×