x
Artikel over overspel in mijn relatie en hoe ik mezelf weer vond en gelukkiger werd dan ooit in Libelle
Artikel over extreme prematuriteit van Luus in Vriendin
Artikel over wat het weekend zonder kinderen mij leerde over zelfliefde in Nieuwe Stap
Artikel over hoe ik weer gelukkig werd met mezelf in tijdschrift Vriendin
Artikel over Luus en haar vroeggeboorte in Wendy Online
Artikel over hoe ik mezelf terugvond en leerde van mezelf te houden in Vriendin
Artikel over hoe je als moeder voor jezelf en zelfliefde kiest en hoe ik dat deed in WIJ a la mama
Podcast interview over Bjelke en Bjels in Bites&Business

Biografie

“Bjelke Rietveld-Debruijn (41) is moeder van vier, Moedercoach en Pranic Healing therapeut. Met haar coaching en healing helpt ze andere moeders om met lef en zonder schuldgevoel weer voor zichzelf te kiezen. Hierdoor leven ze meer vanuit hun hart, staan ze positiever in het leven en zijn ze een leukere vrouw én moeder.

Bjelke is haar coaching- en healing bedrijf gestart omdat ze meer dan eens zelf heeft ervaren hoe belangrijk het is om ook als moeder voor je eigen geluk te durven kiezen. Na een ingrijpende scheiding moest ze als alleenstaande moeder van een peuter en een baby overleven. Op wilskracht kwam ze een heel eind maar kon een zware burn-out niet voorkomen. Dit was het einde en tegelijkertijd een nieuw begin. Omdat ze zich ervoor openstelde kon ze geholpen worden. Een heftig en intensief proces volgde. Ze leerde dat en hoe ze weer voor zichzelf kon kiezen. En dat dat niet asociaal of egoïstisch is. Maar keihard nodig. Niet alleen voor haarzelf, maar ook voor haar kinderen.

Ondanks de ontrouw van de vader van haar kinderen begon ze na vier jaar alleen te zijn weer te geloven in de liefde. En die kwam op haar pad. Het geluk lachte haar toe en ze genoot van hun samengestelde gezin met drie kinderen. Na twee heftige miskramen werd dit geluk uitgebreid met een meer dan gewenste zwangerschap die voorspoedig verliep. Hier kwam verandering in toen ze onverwachts drie en een halve maand te vroeg via een spoedkeizersnede moest bevallen. En de situatie was kritiek. Een ongelofelijk spannende en heftige tijd waarin ze weer moest overleven. Ze werd weer teruggeworpen op het leven en voelen vanuit haar kern en het vertrouwen in zichzelf en haar dochtertje hielden haar overeind. Heel langzaam ging het beter en durfde ze weer vooruit te kijken. Na 15 weken ziekenhuis mocht de kleine meid eindelijk mee naar huis en het gaat heel goed.

Nu is Bjelke intens gelukkig als getrouwde vrouw en trotse moeder van vier! Voel jij ook dat je meer wilt zijn dan alleen moeder? Wil je (weer) voor jezelf kiezen maar heb je geen idee hoe? Of ervaar je twijfels en schuldgevoel elke keer als je tijd, energie of geld investeert in jezelf? Dan kan Bjelke je helpen. Op basis van haar uitgebreide levenservaring, verworven kennis en ontwikkelde intuïtie leert ze jou op een liefdevolle manier hoe je met lef en zonder schuldgevoel voor je eigen geluk kunt gaan.”

Media foto’s

Mediafoto Bjels - Bjelke stralend en lachend van energie en geluk

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Mediafoto Bjels - Bjelke zelfverzekerd met grote glimlach van geluk

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Mediafoto Bjels - portret Bjelke glimlach

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Mediafoto Bjels - Bjelke in spiegelbeeld

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Bovenstaande foto’s mogen uitsluitend gebruikt worden bij een vermelding over Bjels Coaching & Healing.  Bij gebruik van een van deze foto’s is de toevoeging van ‘Foto door PeetzFotografie’ verplicht. Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden. Liever een ander formaat of een andere foto? Stuur me dan een e-mail via bjelke@bjels.nl.

×