BJELS IN DE MEDIA

  • Vriendin
  • Nieuwe Stap
  • Bites & Business
Podcast Bites & Business
  • Libelle
  • Wendy Online
  • Vriendin
  • Wij á la mama

BIO

Bjelke Rietveld-Debruijn is Coach in Liefde & Verbinding en Pranic Healer. Met haar coaching en healing helpt ze anderen om hun ‘twinkeling’ te (her)ontdekken en (meer) van zichzelf te houden. Hierdoor leven ze meer vanuit hun hart en hun passie, wat ertoe leidt dat ze gelukkiger zijn, meer op hun gevoel durven te vertrouwen en positiever in het leven staan. Ze is haar praktijk gestart omdat ze meer dan eens zelf heeft ervaren hoe het is om ‘rock bottom’ te raken en zichzelf en haar twinkeling helemaal kwijt te zijn. Toen ze als alleenstaande moeder van een peuter en een baby moest overleven na een ingrijpende scheiding en een burn-out. Ze hervond haar twinkeling, leerde weer van zichzelf houden en vond de kracht om te vertrouwen op zichzelf en weer te geloven in de liefde. En die kwam op haar pad. Het geluk lachte haar toe en ze genoot van hun samengestelde gezin met drie kinderen. Na twee heftige miskramen werd dit geluk uitgebreid met een meer dan gewenste zwangerschap die voorspoedig verliep. Hier kwam verandering in toen ze onverwachts drie en een halve maand te vroeg via een spoedkeizersnede moest bevallen. En de situatie was kritiek. Alles stond op z’n kop. Een ongelofelijk spannende en heftige tijd waarin ze weer moest overleven. De twinkeling verdween en ze werd teruggeworpen op het leven en voelen vanuit haar kern. Het vertrouwen in zichzelf en haar dochtertje hielden haar overeind. Heel langzaam ging het beter en durfde ze weer vooruit te kijken. Na 15 weken ziekenhuis mocht de kleine meid eindelijk mee naar huis en het gaat heel goed. Nu is Bjelke intens gelukkig als getrouwde vrouw en trotse moeder van vier!
Ben jij jezelf kwijtgeraakt? Voel jij dat je aan het overleven bent? Ervaar jij geen liefde voor jezelf? Voel jij blokkades die je weerhouden gelukkig te zijn? Neem contact op of schrijf je in op www.bjels.nl en krijg direct toegang tot het e-book ‘De eerste 4 stappen om nú te zetten’. !

MEDIA FOTO's

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Bjelke Rietveld - photo by PeetzFotografie (2 - small)

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Bjelke Rietveld - photo by PeetzFotografie (3 - small)

Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden.

Bovenstaande foto’s mogen uitsluitend gebruikt worden bij een vermelding over Bjels Coaching & Healing.  Bij gebruik van een van deze foto’s is de toevoeging van ‘Foto door PeetzFotografie’ verplicht. Klik op het gewenste formaat om de afbeelding te downloaden. Liever een ander formaat of een andere foto? Stuur me dan een e-mail via bjelke@bjels.nl.

Leer weer op jezelf vertrouwenDe eerste 4 stappen om nú te zetten.

Leer weer op jezelf vertrouwen!

Schrijf je in en krijg meteen toegang tot de eerste vier stappen die je nú kunt zetten.