x

Luister je mee?

Bjelke

18 dec, 2020

Herken je dit? Dat je voelt dat je iets moet doen, maar het staat niet voor nu op je lijstje. En dus negeer je dat gevoel volledig. Zo was dit voor mij bij het starten van een eigen podcast. Want ik wilde dat ‘ooit’ wel doen, maar eerst waren er nog zoveel andere to-do’s die mijn aandacht vroegen. Toch kan ik er niet meer onderuit. En is mijn eigen podcast én de eerste aflevering een feit.

Idee

Het was al een tijdje iets dat in mijn hoofd zat. Maar vanaf het moment dat ik zelfstandig ondernemer ben, zitten er zoveel wensen en ideeën in mijn hoofd. En niet alles kan tegelijkertijd. Ook ik moet prioriteiten stellen en mijn tijd, aandacht en energie focussen. Hoe jammer dat soms ook is en voelt. Maar toen het meerdere keren in gesprekken met anderen spontaan voorbij kwam, voelde ik het. Dit was duidelijk het teken dat ik nodig heb. Ik mag hier iets mee. En niet pas over een tijdje. Nee nu!

Eigen podcast

Daarom heb ik kort geleden definitief besloten om echt mijn eigen podcast te gaan starten. Zelf laat ik me namelijk heel regelmatig via mijn oren inspireren door anderen. En dat vind ik superleuk! En vooral erg praktisch, want ik beluister de podcasts van anderen tijdens het wandelen, het autorijden en zelfs tijdens het koken. Van nature ben ik iemand die na het nemen van een besluit ook meteen in actie komt. Een geïnspireerde actie, dus op basis van gevoel en inspiratie. En dat was precies wat ik deed. De naam van de podcast en de inhoud van de eerste aflevering stonden voor mij dan ook snel vast. Toen kon ik aan de slag.

Over LEF

Ook al vond ik deze nieuwe manier van mijn verhaal delen erg spannend, ik deed het gewoon. ‘Start before you are ready’ is iets dat ik steeds vaker toepas, en met succes. Want de eerste aflevering ‘over LEF’ staat live en is dus vanaf nu door iedereen te beluisteren. Whoop whoop!!   Ik hoefde gelukkig niet lang na te denken waarover ik het in de allereerste aflevering wilde hebben. In een podcast Over LEF ga ik het natuurlijk hebben over LEF! Daarom hoor je in deze primeur meer over LEF in mijn leven. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×