x

LEF

Bjelke

1 dec, 2020

Al jaren voel ik dat het gaat gebeuren. Dat ik op een dag vele andere vrouwen ga inspireren op basis van keiharde levenslessen die ik leerde. Dat ik deze lessen vanuit kwetsbaarheid en kracht breed mag delen en mag inzetten om anderen verder te helpen. Op basis van wie ik ben, wat ik kan en wat ik heb meegemaakt. Dat dat uiteindelijk allemaal een heel mooi doel heeft gediend.

Harde kern

De afgelopen weken werkte ik er achter de schermen keihard aan om het beeld dat ik in gedachten had, op papier én op mijn website te zetten. Wat een bijzonder moment als het er dan opeens ook echt staat. Als de gedachten en beelden daadwerkelijk omgezet zijn in woorden en zinnen. Die vervolgens samen de harde kern vormen van datgeen waarmee ik andere moeders ga ondersteunen.

Moeders die vastlopen in hun leven, door welke reden dan ook. Die op zoek zijn naar meer energie en vertrouwen. Die zonder twijfels en schuldgevoel weer willen gaan voor hun eigen geluk. Met als uitgangspunt dat een gelukkige(re) moeder meteen ook een leukere en betere moeder is. Want als je voor jezelf durft te kiezen als moeder, kies je automatisch ook meer voor je kind(eren) en je gezin.

Vier pijlers

Trots ben ik dan ook op LEF! Dit betekent niet alleen moed en durf, maar staat ook voor Liefde, Energie en Focus. Samen zijn dit dé vier pijlers waarop alles wat ik doe en aanbied is gebouwd.

Op mijn website zie je waarmee ik jou verder kan helpen. Dit bestaat uit een een overzichtelijke bundeling van al mijn kennis, levenslessen, coach- en healing ervaring, intuïtie en spiritualiteit. Precies datgene waarmee ik jou als moeder kan en wil ondersteunen. Want jij verdient het om een gelukkige moeder te zijn die zonder schuldgevoel en met LEF voor zichzelf kiest.

Dank

Veel dank aan Gerbrand Lensen van www.bureaulensen.nl en mijn eigen Bart Rietveld voor alle kennis, hulp en ondersteuning om het online plaatje zo passend te maken. Jullie zijn geweldig!

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×