x

Kwetsbaarheid is kracht

Bjelke

10 jul, 2020

Een week geleden liet ik heel Nederland meekijken in mijn verleden. De zwaarste periode van mijn leven was opeens openlijk toegankelijk voor iedereen. Mochten er ooit vragen zijn geweest, dan zijn die hiermee beantwoord. Door mijn verhaal heel open te delen. Vanuit ervaring. Vanuit mijn hart.

Ongelofelijk veel reacties waren het gevolg. Veelal positief en liefdevol en daar ben ik al die mensen die de moeite namen om te reageren heel dankbaar voor.

Waarom

Er is ook een aantal lezers dat zich afvroeg waarom ik nu zo nodig dit verhaal, mijn verhaal, in het Nederlands’ grootste vrouwenblad moest delen.

Ook voor deze reacties ben ik dankbaar. Misschien nog wel veel dankbaarder juist. Maar waarom?

Omdat ik geloof in ‘Delen helpt helen’. En dat werkt twee kanten op:

1) De nachtmerrie die mijn leven acht jaar geleden was, zette alles op z’n kop. De achtbaan waar ik toen instapte was keihard en turbulent. Maar doordat ik wat er gebeurde (uiteindelijk) durfde te delen met mijn omgeving, hielp mij met het verwerken ervan. Het hiep mij helen.

2) Dagelijks zijn er ongelofelijk veel mensen voor wie, door welke reden dan ook, hun leven op z’n kop komt te staan. Die zonder het te willen in een achtbaan stappen en niet weten waar deze hen brengt. Door mijn verhaal te delen, hoop ik hen een sprankje hoop, moed, vertrouwen en kracht te geven. Want uit ervaring weet ik dat er betere tijden komen. En dat op een dag de zon ook weer gaat schijnen.

Mooier

Met het delen van mijn verhaal in de Libelle heb ik me kwetsbaar opgesteld. Kwetsbaarder dan ooit. En ik hoop dat velen dit voorbeeld durven volgen. Al is het in je eigen omgeving.

Samen maken we de wereld elke dag een beetje mooier.

Lees mijn verhaal uit de Libelle

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×