x

Keuzemoment

Bjelke

27 nov, 2020

Een nieuwe dag en een nieuwe week is een feit. Waarin je gaat doen wat je altijd doet. Toch? Of misschien juist een keer iets anders probeert.

Impact

Vanmorgen onder de douche kwam deze zin in me op. ‘Je kiest voor wat je niet verandert.’ En hij bleef in mijn hoofd zitten. Vandaar dat ik deze tekst graag met jou wil delen. Want hoe langer ik over deze zin nadenk, hoe meer ik hem echt voel en hoe meer impact hij op me heeft. Het komt echt even binnen. Lees zelf de zin nog maar eens een paar keer. Wat doet deze tekst met jou? Komt er meteen iets in je op? Iets waar jij bewust of onbewust voor kiest omdat je het niet verandert? En wat voor gevoel geeft dat?

Het is aan jou

Natuurlijk heb je niet alles in de hand. Lang niet alles zelfs. Er zijn dingen die in je leven gebeuren waar je helaas geen invloed op hebt. Hoe graag je dat ook zou willen. Maar je kunt wel kiezen voor de manier waarop je daar naar kijkt. Of hoe groot je het maakt door de hoeveelheid tijd en energie die je erin steekt. Want daar heb je namelijk wél invloed op, omdat je het zelf bepaalt. Jij en niemand anders. Probeer daarom deze week eens te ervaren in welke situaties of op welke momenten jij weerstand ervaart. Wanneer het niet lekker loopt. En wat je daar vervolgens mee doet.

Kies jij ervoor om het zo te laten? Om helemaal niets te doen? Om te dealen met hoe het is en dan ook de negatieve gevolgen daarvan voor lief te nemen? Of ga je er dit keer anders mee om? Want hoe dan ook is dat aan jou. Je kiest voor wat je niet verandert.

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×