x

Hoedje af

Bjelke

8 okt, 2020

Vandaag alweer drie weken geleden werd onze kleine dappere meid 1 jaar. Qua kalender leeftijd dan. Want door de 14 weken die ze veel te vroeg geboren werd, heeft ze nog even te gaan totdat ze ook qua ontwikkeling deze leeftijd is.

Feest

Deze prachtige foto werd door haar lieve gastouder ‘Nennie’ Wendy Spiekman gemaakt toen de kleine dame daar met vriendjes en vriendinnetjes haar verjaardagsfeest vierde. Symbolischer kon de foto niet zijn. Want wat neem ik graag en met ontzettend veel bewondering mijn hoedje oftewel petje af voor dit meisje.

Verbazing

Vanmorgen tijdens de zoveelste therapie bleek maar weer hoe ongelofelijk goed ze het doet. En hoe ze alle professionals steeds weer verbaasd doet staan met wat ze kan maar vooral met hoe ze is. Altijd vrolijk, altijd blij, altijd tevreden. Dat is eigenlijk niet voor te stellen als je weet waar ze vandaag een jaar geleden stond. Toen knokte ze met haar 860 gram voor haar leven en was elke minuut spannend. Toen konden we alleen maar dromen van dit moment. Dat ze haar eerste verjaardag zo zou vieren. Zittend in een stoel contact makend met de lieve mensen om zich heen.

Inspiratiebron

Mijn moederhart loopt dan ook over van dankbaarheid en trots. En in mijn ogen staan de tranen. Want ook al staat op dit moment de hele wereld op zijn kop, wij genieten van deze vechter. Die ons elke dag laat zien waar het in het leven écht om gaat. Om liefde geven en ontvangen, om contact maken en openstaan voor de ander. En daarom is zij ook een grote inspiratiebron voor mij en ook voor mijn bedrijf. Want wat zij laat zien, is de kern van hoe ik anderen wil helpen.

Grote wijze lessen van een klein lief meisje. Dat is en blijft heel bijzonder.

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×