x

Helende handen

Bjelke

21 jun, 2019

Vandaag precies een jaar geleden, tijdens de start van de zomer, kwam er een bijzondere vrouw op mijn pad. Zij bracht nog meer verandering in mijn toch al veranderde leven.

Het was tijdens een bijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers die plaatsvond in het midden van Nederland. Ik was nog zoekende naar mijn volgende stap op carrière gebied en wilde geïnspireerd worden over ondernemerschap. Door naar mijn hart te luisteren, was ik op dit event beland dus ik was benieuwd!

We raakten aan de praat en ik was meteen onder de indruk. Van haar uitstraling, haar openheid, haar positieve energie en haar verhaal.

Pranic Healing

Ze combineerde een vaste baan met een praktijk in Pranic Healing. Healing met energie via je handen. Dat klonk zó gaaf en tegelijkertijd zó onbereikbaar.

Totdat ze vertelde dat ík dat ook kon leren….ik kreeg kippenvel van mijn kruin tot aan mijn tenen en ik voelde de energie gaan stromen. Dit klonk te mooi om waar te zijn.

We bleven contact houden en het voelde zó goed dat ik de stap zette om het daadwerkelijk zelf te leren. Tijdens de basis workshop die ik bij haar volgde, vielen alle puzzelstukjes op hun plek.

Dit was zó bijzonder en zó gaaf! Hier wilde ik mee verder. En de basis van mijn nieuwe carrière was geboren.

Coaching en healing

Ik volgde meerdere vervolgworkshops en organiseerde zelfs informatieavonden over Pranic Healing in mijn Drentse woonplaats Borger. En dit was nog maar het begin.

Uiteindelijk hebben we in het mooie Drenthe samen al vier lezingen en twee workshop weekenden georganiseerd en zijn er al plannen voor na de zomer. Wauw!

En sinds 1 april ben ik zelf de trotse eigenaar van een coaching en healing bedrijf Bjels. Van hieruit help ik anderen om weer of meer in verbinding met zichzelf te komen. Om met behulp van mijn coaching en healing op zoek te gaan naar hun eigen geluk. Zulk mooi werk en zó bijzonder om vanuit mijn hart te kunnen werken!

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×