x

Geloof

Bjelke

8 jan, 2021

Wat een week! Niet vanwege het thuisonderwijs van de oudste kinderen, de gesloten opvang van de jongste, de drukke thuiswerkweek van mijn man of alle geplande activiteiten voor Bjels. Maar wel vanwege de combinatie van dit alles.

Omdenken

En terwijl dit allemaal best soepel en in goed overleg verliep, baalde ik er flink van dat mijn plannen niet helemaal gingen zoals ik wilde of had bedacht. En dat ik ontzettend veel tijd en energie kwijt was aan het herstellen van wat er anders moest.

Maar na wat gemopper en een goed gesprek met mijn grootste lieverd, geloofde ik er weer in en besloot ik er binnen wat mogelijk en haalbaar was gewoon voor te gaan. En dat is gelukt!

Ontdek het zelf

Want ook de nieuwe aflevering van mijn podcast Over LEF en daarin hoor je onder andere hoe ik dit ondanks alle uitdagingen van de week voor elkaar kreeg. Ook deel ik uitgebreid hoe ik geloof dat het moet zijn. En wat ik daar precies mee bedoel, ontdek je vanzelf als je het gaat luisteren.

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×