x

Focus

Bjelke

7 jan, 2021

Het nieuwe jaar is net gestart en hoe!

Corona

De epidemie is overal te zien, te voelen, te ervaren. Zo heeft het ook gevolgen voor het onderwijs van onze oudste drie kinderen en de opvang van onze jongste dame. Hierdoor zien ook mijn werkdagen er anders uit dan normaal.

Anders

Dat vraagt om flexibiliteit, creativiteit, keuzes maken en wat meer begrip van alle kanten. En communicatie. Met mijn partner. Met de kinderen. Met z’n allen. Want alleen dan is het voor ons allemaal te doen. Halen we er allemaal het meeste uit en voelen we ons fijn.

Ondanks de vele extra activiteiten in huis, probeer ik toch ook focus te houden op mijn bedrijf. Een aantal to do’s verschuift door de drukte en bedrijvigheid in huis naar de avonden. Maar ook overdag krijg ik, met hulp van de oudste drie en mijn man, regelmatig wat gedaan.

Droomdoel

Gelukkig maar, want ik heb dit jaar en daarna grootse plannen met Bjels. En die plannen heb ik een aantal maanden geleden gevisualiseerd op een vision board. Dit tastbare bord waarop de droomdoelen van mijn eigen bedrijf staat uitgewerkt, deel ik graag als voorbeeld en inspiratie met je.

Niet alleen omdat ik heel veel plezier beleefd heb aan het maken ervan. Aan het fysiek op papier zetten van hetgeen ik in mijn hoofd zo duidelijk heb. Maar ook omdat het mij helpt om mezelf scherp te houden. Om te weten waar ik naartoe wil en waarvoor ik het doe. En dat is vooral nu af en toe erg fijn om als houvast en focuspunt te hebben.

Energie

Misschien ook iets voor jou om deze periode door te komen. Juist nu! Al is het maar als kleurrijk item in je huis of praktijkruimte te hebben. Want met regelmaat kijken naar iets wat je positieve energie geeft, is op dit moment zeker welkom.

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×