x

Een teken

Bjelke

17 dec, 2020

Alweer anderhalf jaar geleden gingen we op een warme zomerdag kijken bij dit huis. Middenin ons dorp en met voldoende potentie voor ons gezin met toen bijna 4 kinderen.

In de maanden daarvoor had ik vaak gemediteerd op een andere woning. Om deze vanuit de juiste energie te kunnen manifesteren. We woonden tijdelijk, heel bewust, gehuurd en wilden het liefst ergens anders wonen voordat de kleine meid rond de Kerst geboren zou worden.

Bezichtiging

Dit huis kwam op Funda voorbij en had onze aandacht. Maar, we wilden allebei geen oud huis. Niet dat we niet kunnen klussen, maar met vier kinderen waaronder een baby, zagen we dat niet zitten. Tóch voelden we dat we moesten gaan kijken. Dus een afspraak voor de bezichtiging werd gemaakt.

We stapten binnen en werden hartelijk welkom geheten door de bewoners. Vanwege onze vakantie gingen we de avond voor het geplande Open Huis kijken en toen was er heen makelaar beschikbaar. Dat vonden wij niet erg want juist de mensen die er wonen, weten er het meeste van.

Huisnummer

Na een dik uur en een gezellige en uitgebreide rondleiding, liepen we naar buiten. We keken elkaar aan maar zeiden even niets. Op de fiets keek ik nog een keer om en zag ik dat het huisnummer 11 was. Hier was ik me niet van bewust geweest, maar dit was het teken. Dit is namelijk mijn geluksgetal én een betekenisvol spiritueel getal.

Al fietsend kwamen we tot de conclusie dat we beide erg gecharmeerd waren van het huis. En ook al was het behoorlijk oud, bouwjaar 1923, het voelde supergoed! Er kwamen meer kijkers die geïnteresseerd waren, maar uiteindelijk werd het ons gegund.

Bewijs

Ons geluk kon niet op! En ook al stond ons hoofd er een jaar geleden toen we verhuisden niet naar, door de ziekenhuisperiode van Luus, dit prachtige huis was voor ons bestemd. Daar was deze 11 het ultieme bewijs van.

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×