x

EarlyBird

Bjelke

14 nov, 2020

Toen wij op 17 september 2019 uit het niets de wereld van de prematuriteit in werden gegooid, werden wij compleet overvallen. Niet alleen door alle onzekerheid, zorgen en de bijbehorende emoties, maar ook door alle bijzondere en hartverwarmende initiatieven in deze voor ons onbekende wereld.

Stichting EarlyBirds

Een van die geweldige initiatieven is Stichting EarlyBirds. Het doel van deze stichting is om iedere ouder een mooie herinnering te geven aan de beginperiode van het leven van hun kindje, ook al is dat in het ziekenhuis. Vanwege alle onzekerheden vonden wij het belangrijk om zoveel mogelijk van onze kleine meid vast te leggen. Want we wisten ook toen nog niet hoe het haar verder zou vergaan. Daarom zijn die herinneringen zo ontzettend waardevol.

Vandaag een jaar geleden was het zover. Marieke Oosterhuis, van Oosterhuis Photography, die als vrijwilliger is aangesloten bij de stichting, kwam naar het Martini Ziekenhuis om onze vroege vogel op de foto te zetten. Heel bijzonder om dit op deze manier mee te mogen maken. Het was een echte fotoshoot die volledig werd afgestemd op de situatie en op Luus zelf.

Liefdevol

Het was voor ons ongelofelijk mooi om dit mee te maken en te ervaren hoe warm en liefdevol de fotografe dit deed. Ze stelde ons volledig op ons gemak en dat is ook te zien. Zowel op deze foto als op alle andere prachtige foto’s die we mochten ontvangen. En die een tastbare en waardevolle herinnering zijn aan een ingrijpende en lifechanging periode.

Onze dank aan fotografe Marieke is heel erg groot. Ook maken we vanuit ons hart ook graag een diepe buiging voor alle kanjers van de Stichting Early Birds. Want dankzij dit prachtige initiatief zorgen ze voor een beetje blijdschap en zonneschijn in een periode van zorgen en donkere wolken.

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden met ID 1.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.

×