x

Dromen

Bjelke

2 okt, 2020

Ik kan me een leven zonder mediteren niet meer voorstellen. Terwijl ik dat eigenlijk pas sinds een paar jaar doe. Het liefst mediteer ik dagelijks. Meerdere keren. En dan graag ook minimaal een uur per keer. Dat dit met een gezin met vier kinderen, een hardwerkende man, een eigen bedrijf en een sociaal leven niet altijd kan, lijkt me duidelijk. En dat vind ik helemaal prima. Maar die momenten dat het wél lukt zijn zo ongelofelijk fijn en waardevol. Zoals deze ochtend.

Ruimte en rust

Met de oudste kinderen naar school en papa met onze kleinste meid naar babyzwemmen, was er ruimte en rust. Voor mezelf, voor wat ik wil, voor een heerlijke uitgebreide meditatie. Ik koos voor een geleide meditatie van Gabby Bernstein. Een spirituele goeroe in Amerika en een van mijn inspiratiebronnen voordat ik zelfstandig ondernemer werd. Dit keer koos ik een variant met visualisatie. Dat is zo ongelofelijk mooi.

Visualiseren

Het doel van zo’n soort meditatie is om je verlangens, je dromen te visualiseren. Alsof datgene er al is en jij er middenin staat. En ook al leef ik momenteel de dromen die ik jaren geleden had, ik droom nog van zoveel meer. Niet alleen voor mezelf. Maar juist voor anderen. Want dat is waarom ik ooit met Bjels ben gestart. Omdat ik anderen wil helpen. Want dat gevoel van geluk en dankbaarheid dat ik dagelijks ervaar, dat gun ik anderen ook. En daarin wil ik hen bij begeleiden.

Dromen verwezenlijken

Inmiddels ben ik zelf met een businesscoach in zee gegaan en bij haar een opleiding gestart om anderen nóg beter te kunnen inspireren, motiveren en leren. Want hoe mooi is het om anderen die het zwaar hebben te begeleiden naar meer liefde, meer zelfvertrouwen en meer geluk. Vanuit mijn eigen levenservaring op dat gebied en alle kennis en kunde die ik in de loop van de jaren heb opgedaan. Op deze manier wordt er weer een droom van mij verwezenlijkt. Wauw!

 

Deel dit artikel met anderen

Wellicht vind je deze artikelen ook interessant

Bewust

Bewust

Welke energie hebben jouw woorden? In deze nieuwe podcast aflevering vertel ik je hier veel meer over. Want het heeft meer impact dan je zou denken. Luister mee en raak geïnspireerd om er zelf...

Lees meer

Of kies uit de volgende onderwerpen

Gezin

Healing

Kwetsbaarheid

Liefde

Moederliefde

Moederschap

Ondernemerschap

Ontspannen

Persoonlijke Ontwikkeling

Positiviteit

Prematuriteit

Spiritualiteit

Verbinding

Zelfliefde

Zelfvertrouwen

Volg je mij al op Instagram?

inspiratie | tips | inzichten

×