x

Podcast Over LEF

Elke week ga ik in mijn podcast op een bepaald LEF onderwerp de diepte in. Met als doel om jou vol energie, vertrouwen en zelfliefde en zonder schuldgevoel steeds meer voor jezelf te laten kiezen.

1 op 1 LEF coaching

Drie maanden lang ga je intensief 1 op 1 met mij werken aan meer LEF. Dit staat voor moed en durf, maar ook voor Liefde, Energie en Focus. Met behulp van uitgebreide coaching én healing help ik je om zonder schuldgevoel meer energie en geluk te ervaren. Hierdoor voel je je niet alleen veel fijner als vrouw, maar word je ook een vele leukere én betere moeder. Zowel de coachingsessies als de healings kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Borger (Drenthe) of op afstand.

Club van moeders met LEF

De Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van Lef, Liefde, Energie en Focus. Je kunt deelnemen aan meditaties, kaarttrekkingen, motivaties en meer. Ik heet je graag van harte welkom!

LEF workshop

Elke maand vindt er online een LEF Workshop plaats met een onderwerp dat jij als moeder ongetwijfeld herkent. In de veilige omgeving van een kleine groep gelijkgestemde moeders leer je actief meer over het onderwerp. De workshop is toegankelijk voor alle moeders, maar de leden van de Club van moeders met LEF krijgen korting op deelname. Welke workshop er maandelijks is, vind je terug de Club van moeders met LEF en via de onderstaande link.

Groepstraject

In mijn uitgebreide groepstraject leer je gesteund door mij én de andere deelnemende moeders hoe je vol energie en vertrouwen meer en vaker voor jezelf kiest ten gunste van jezelf én je gezin.

×