x

Podcast Over LEF

Elke week ga ik in mijn podcast op een bepaald LEF onderwerp de diepte in. Met als doel om jou vol energie en zonder schuldgevoel steeds meer voor jezelf te laten kiezen.

Ontdek met LEF | 4 modules

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten? In de uitgebreide online training Ontdek met LEF leer je op je eigen tempo hoe je vol energie en vertrouwen weer durft te gaan voor jouw geluk! De vier modules van het programma hebben een bewust gekozen opbouw op basis van LEF, Liefde, Energie en Focus. Dit versterkt elkaar zodat jij nóg meer uit de training én jezelf kunt halen. De training is vanaf september 2021 beschikbaar. 

Ontdek met LEF | per module

Heb jij juist behoefte om op een van de gebieden Lef, Liefde, Energie of Focus aan de slag te gaan? Dat kan! Deelname aan een of meerdere van de losse modules is ook mogelijk. Als je liever alles doet, dan is het verstandig om de complete training in één keer aan te schaffen. De losse modules zijn vanaf september 2021 beschikbaar.

1 op 1 LEF coaching

Afhankelijk van jouw behoefte en wensen ga je twee of drie maanden lang intensief 1 op 1 met mij werken aan meer LEF. Dit staat voor moed en durf, maar ook voor Liefde, Energie en Focus. Met behulp van uitgebreide coaching én healing help ik je om zonder schuldgevoel meer energie en geluk te ervaren. Hierdoor voel je je niet alleen veel fijner als vrouw, maar word je ook een vele leukere én betere moeder. Zowel de coachingsessies als de healings kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Borger (Drenthe) of op afstand.

Club van moeders met LEF

Voel jij dat je meer bent dan moeder? En heb je behoefte aan meer momenten voor jezelf? De Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van Lef, Liefde, Energie en Focus. Je kunt deelnemen aan meditaties, kaarttrekkingen, motivaties en meer. Ook jij kunt nu lid worden van de Club. Ik heet je graag van harte welkom!

LEF Live online

Er is lef nodig om je kwetsbaar op te stellen in een groep. Maar daarin ben je niet alleen. In de veilige omgeving van een kleine groep gelijkgestemde moeders mag je jezelf zijn. En ik ben er om dit liefdevol te begeleiden. Online kan dit maandelijks tijdens een LEF Live online waarbij we de diepte in gaan op een onderwerp. Deze sessies zijn alleen toegankelijk voor leden van de Club van moeders met LEF. Zie voor data en onderwerpen de aankondiging in de Club.

LEF workshop

Hou jij niet zo van online of haal je juist meer uit een face to face groepssessie? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan een van de maandelijkse LEF Workshops. Deze vinden vanaf september 2021 elke eerste maandagavond van de maand van 19:30 uur tot 21:30 uur plaats op een mooie locatie in Schoonloo (Drenthe):

4 oktober LEF Workshop Visualiseren
1 november LEF Workshop Journallen
6 december LEF Workshop Visionboard

Heb je interesse? Meld je aan!

×