x

Podcast Over LEF

Elke week ga ik in mijn podcast op een bepaald LEF onderwerp de diepte in. Met als doel om jou vol energie, vertrouwen en zelfliefde en zonder schuldgevoel steeds meer voor jezelf te laten kiezen.

Ontdek met LEF | 4 modules

Ben jij er klaar voor om stappen te zetten? In de uitgebreide online training Ontdek met LEF leer je op je eigen tempo hoe je vol energie en vertrouwen weer durft te gaan voor jouw geluk! De vier modules van het programma hebben een bewust gekozen opbouw op basis van LEF, Liefde, Energie en Focus. Dit versterkt elkaar zodat jij nóg meer uit de training én jezelf kunt halen. 

Ontdek met LEF | per module

Heb jij juist behoefte om op een van de gebieden Lef, Liefde, Energie of Focus aan de slag te gaan? Dat kan! Deelname aan een of meerdere van de losse modules is ook mogelijk. Als je liever alles doet, dan is het verstandig om de complete training in één keer aan te schaffen.

1 op 1 LEF coaching

Drie maanden lang ga je intensief 1 op 1 met mij werken aan meer LEF. Dit staat voor moed en durf, maar ook voor Liefde, Energie en Focus. Met behulp van uitgebreide coaching én healing help ik je om zonder schuldgevoel meer energie en geluk te ervaren. Hierdoor voel je je niet alleen veel fijner als vrouw, maar word je ook een vele leukere én betere moeder. Zowel de coachingsessies als de healings kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Borger (Drenthe) of op afstand.

Healing behandeling

Deze mooie healing helpt bij het verlichten en veranderen van lichamelijke ongemakken maar juist ook op mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. Door bewuste of onbewuste blokkades te doorbreken, emoties los te maken en te verwerken of je energie weer te laten stromen. Healing sessies kunnen in mijn praktijk of op afstand plaatsvinden. Plan nu jouw healing ter kennismaking in en ervaar het zelf!

Club van moeders met LEF

De gratis Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van Lef, Liefde, Energie en Focus. Je kunt deelnemen aan meditaties, kaarttrekkingen, motivaties en meer. Ik heet je graag van harte welkom!

Groepstraject

In mijn uitgebreide groepstraject leer je gesteund door mij én de andere deelnemende moeders hoe je vol energie en vertrouwen meer en vaker voor jezelf kiest ten gunste van jezelf én je gezin.

Eendaagse retraite

Regelmatig organiseer ik samen met Daphne de eendaagse retraite ‘Vrouw Ontwikkel Liefde’ oftewel een dag VOL voor jezelf! Tijdens deze dag gaan we in een groep van gelijkgestemde vrouwen samen de diepte in op het gebied van zelfbeeld, zelfvertrouwen en zelfliefde. Je gaat met bruikbare persoonlijke inzichten en een beter gevoel over jezelf en jouw leven weer naar huis. 

×