x

Podcast Over LEF

Elke week ga ik in mijn podcast op een bepaald LEF onderwerp de diepte in. Met als doel om jou vol energie, vertrouwen en zelfliefde en zonder schuldgevoel steeds meer voor jezelf te laten kiezen.

1 op 1 LEF coaching

Drie maanden lang ga je intensief 1 op 1 met mij werken aan meer LEF. Dit staat voor moed en durf, maar ook voor Liefde, Energie en Focus. Met behulp van uitgebreide coaching én healing help ik je om zonder schuldgevoel meer energie en geluk te ervaren. Hierdoor voel je je niet alleen veel fijner als vrouw, maar word je ook een vele leukere én betere moeder. Zowel de coachingsessies als de healings kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in Borger (Drenthe) of op afstand.

Healing behandeling

Deze mooie healing helpt bij het verlichten en veranderen van lichamelijke ongemakken maar juist ook op mentaal, emotioneel of spiritueel vlak. Door bewuste of onbewuste blokkades te doorbreken, emoties los te maken en te verwerken of je energie weer te laten stromen. Healing sessies kunnen in mijn praktijk of op afstand plaatsvinden. Plan nu jouw healing ter kennismaking in en ervaar het zelf!

Club van moeders met LEF

De gratis Club van moeders met LEF is een fijne plek om jezelf te zijn, te ontdekken, te leren en je te laten inspireren op het gebied van Lef, Liefde, Energie en Focus. Je kunt deelnemen aan meditaties, kaarttrekkingen, motivaties en meer. Ik heet je graag van harte welkom!

Met LEF naar ELF

In een groep met gelijkgestemde vrouwen leer je in 11 weken hoe je je blijvend goed kan voelen. Zelfs zó goed dat je het een 11 zou geven! Hoe geweldig is dat. We gaan in online sessies de diepte in en sluiten wat we hebben bereikt af met een superfijne livedag op locatie. 

×