x

Ik kies voor mezelf als...
ik meer tijd heb ik thuis minder nodig ben het rustiger wordt ik meer ruimte krijg

Herkenbaar? 

En dit ook?

O

ALTIJD GOEDE ADVIEZEN VOOR ANDEREN

Iedereen weet jou te vinden en jij helpt ook altijd graag. Maar gebruik je die goede adviezen ook wel eens voor jezelf? 

O

HET BELANG VAN JE GEZIN VOOROP STELLEN

Als moeder ben je de spil van het gezin. En dus altijd nodig. Of is dat alleen wat je jezelf continue vertelt?

O

VOOR VERANDERING OPEN STAAN

Je voelt dat er meer in het leven is dan je nu toelaat. En diep van binnen sta je ervoor open om daar naar te kijken. Maar hoe dan? 

O

GEEN IDEE HEBBEN WELKE STAPPEN TE ZETTEN

Je vraagt jezelf de laatste tijd vaker af of dit alles is. Maar welke stappen moet je eigenlijk zetten om daar achter te komen?

O

HET ZELF WEL UITZOEKEN

Het zelf willen doen helpt je vaak niet of nauwelijks vooruit. Want anders was je al lang een heel stuk verder geweest, toch? 

O

VOORUIT WILLEN MAAR NIET KOMEN

De wil is er, maar het lukt steeds maar niet om voor blijvend verandering te zorgen. Niet voor jezelf en niet voor je gezin. 

O

MEER WILLEN ZIJN DAN MOEDER

Je bent een trotse moeder. Maar je bent natuurlijk nog zoveel meer dan dat. En jij bent het waard om daarachter te komen.

O

OP ZOEK ZIJN NAAR JEZELF

Je bent al een tijdje onrustig en weet dat je actie moet ondernemen. Omdat jij het verdient om ook voor jezelf te kiezen.

Hoe zou het zijn als jij…

=

ACHTERHAALT WIE JIJ NOU EIGENLIJK BENT

Dit is waar het begint. Wie ben jij? Of wie ben jij nog meer? Want je bent nog zoveel meer dan moeder en partner van!

=

ONTDEKT WAT JIJ DIEP VAN BINNEN WILT

De focus ligt op je gezin. Maar net als elke vrouw, heb jij ook dromen en verlangens. Wat zijn die? En hoe achterhaal je die?

=

VOOR JOUW GELUK KIEST ZONDER TWIJFELS

Vaak kies je niet omdat je twijfelt. En twijfels komen voort uit angst. Wat betekent het als je leert om dit je niet meer te laten beperken?

=

BARST VAN DE ENERGIE OP ELK GEBIED

Zonder twijfels weten wie je bent en wat je wilt geeft een energieboost. Maar er is meer waarmee je je energie kan boosten! 

=

STRAALT VAN GELUK

Wie wil dat niet? En ik help je om dit blijvend te bereiken. Want jij verdient het om gelukkig te zijn. Voor jezelf én je gezin. 

=

VANUIT POSITIVITEIT KUNT LEVEN

Ik geloof dat je aantrekt wat je uitstraalt. Tijd dus om te leren hoe je positief in het leven kunt staan, wat er ook gebeurt! 

=

BETER JE GRENZEN AANGEEFT

Kiezen voor jouw geluk betekent ook grenzen stellen. En dat is makkelijker dan je denkt. En ook jij kunt dit leren. 

=

EEN LEUKERE VROUW ÉN MOEDER BENT

Hoe mooi is het dat de keuze voor jouw geluk niet alleen goed is voor jou, maar ook positief werkt voor jouw gezin en omgeving!

 

 

Met 1 op 1 coaching
help ik jou
om dit te bereiken!

N

In mijn praktijk, wandelend of online

N

Intensieve persoonlijke begeleiding

N

Uitgebreide 1 op 1 gesprekken

N

Pranic Healing behandelingen

N

Tussentijds contact bij vragen

Jouw voordelen van 1 op 1 coaching

=

alle focus ligt op jouw wensen, jouw uitdagingen, jouw geluksgevoel

=

met persoonlijke coaching werken we aan wat jij belangrijk vindt

=

de healing behandelingen zorgen voor meer energie en minder ballast

=

door onze intensieve samenwerking merk je snel verandering en vooruitgang

=

bij tussentijdse vragen of als je vastloopt is onderling contact gewoon mogelijk

=

zo intensief aan jezelf werken zorgt voor diepgaande en structurele verbetering

Intensief samenwerken met jouw geluk als ultieme doel!

Ben jij er klaar voor om te groeien en te ontwikkelen? Met als doel weer voor jezelf te kiezen? Binnen een 1 op 1 traject werken we intensief samen aan je doelen en uitdagingen. Met mijn coaching en healing kan ik je optimaal motiveren en ondersteunen tijdens dit diepgaande proces.

Tijdens de 1 op 1 sessies, in mijn praktijk of online, help ik je op een liefdevolle maar ook krachtige manier om meer uit jezelf te halen. Samen gaan we op zoek naar waar jij gelukkig van wordt, op alle gebieden. Jouw verhaal is de basis en met al mijn kennis, levenslessen, uitgebreide coachervaring,  intuïtie en spirituele bagage help ik jou mooie stappen te zetten. En ik weet steeds wat de volgende stap is waar je je op kunt richten.

Elke twee weken hebben we een gesprek. Hierin is alle aandacht voor jou en bespreken we je voortgang, weerstanden, uitdagingen en wensen. We houden goed in de gaten hoe je jezelf voelt én ontwikkelt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Daarnaast krijg je rond elke coachsessie een uitgebreide healing behandeling. Dit ondersteunt je in de stappen en je gaat snel ervaren wat deze energetische reiniging jou brengt.

Ik kijk er enorm naar uit om met jou te mogen samenwerken. Want als iemand het verdient om zich goed en gelukkig te voelen, dan ben jij het! Gun het jezelf.

Kies vandaag al voor jezelf!

Heb jij het lef om aan jezelf te gaan werken? Dan help ik je graag
om vanuit de juiste energie en kracht weer voor jezelf te kiezen.

Liever eerst even sparren om een gevoel te krijgen?
Ik bied altijd vrijblijvend een LEF gesprek aan waarin we elkaar iets beter leren kennen.
Wil je dit? Stuur me dan een bericht, zodat we een call kunnen inplannen. Ik spreek je graag!

Klanten over mijn coaching & healing

“Bjelke is een warme en zeer krachtige vrouw. Ze is een betrokken coach die andere mensen wil helpen vanuit haar eigen passie en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Door haar persoonlijke ervaring en verworven kennis is ze goed in wat ze doet. Ze stelt de juiste vragen en daardoor ben ik tot inzichten gekomen die me sterker en zelfverzekerder hebben gemaakt. Ik heb nu een positievere kijk, meer energie en ook mijn optimale nachtrust heb ik weer terug. Voor de toekomst heeft ze mij handvatten aangereikt die me helpen om te gaan met bepaalde struggles of onzekerheden die zich voordoen.”

Sanne

“Toen ik bij Bjelke begon was ik onzeker, zat ik niet lekker in mijn vel, twijfelde ik aan alles, maakte ik moeilijk keuzes en was ik boos. Haar begeleiding heb ik als heel fijn en vertrouwd ervaren. Ik voelde totaal geen drempel, was meteen bij haar op mijn gemak en durfde alles met haar te delen. Ze is een oprechte en toegankelijke vrouw zonder vooroordelen. Door haar coaching en healing heb ik meer energie, kijk ik positiever naar mezelf, accepteer ik de dingen waar ik geen invloed op heb, kies ik vaker voor mij eigen geluk en geniet ik meer van de kleine dingen. En dat kun jij ook leren. Dus niet twijfelen maar doen. Gun het jezelf!”

Monique

“Wat een power vrouw is Bjelke! Met haar kritische blik en haar liefdevolle coaching stimuleerde ze mij op een fijne en positieve manier om na te denken over wat ik wilde en energie te steken in zaken waar ik blij van word. De healing behandelingen hielpen om de energie weer door mijn lijf te voelen stromen en me echt een stuk beter te voelen! Het is ook heel prettig dat dit net als de coaching gewoon op afstand kan. Dankzij Bjelke durfde ik eindelijk andere keuzes te maken en voor mezelf op te komen. Dat is zo ontzettend waardevol geweest en sindsdien kies ik steeds vaker en makkelijker voor mezelf.”

Lydia

Veelgestelde vragen

Wanneer vindt 1 op 1 coaching plaats?

De 1 op 1 coaching inclusief uitgebreide healing start wanneer jij daar behoefte aan hebt. De coachsessies en healingbehandelingen worden in overleg met jou ingepland. Op basis van ervaring weet ik dat een traject van 3 maanden nodig is om datgeen waarmee je aan de slag gaat de tijd en ruimte te geven die het verdient én die zorgt voor structurele verandering.

Om de drempel te verlagen, bied ik altijd een kosteloos en vrijblijvend LEFgesprek, oftewel intakegesprek, aan. Daarin kun jij aangeven wat jouw uitdagingen zijn en deel ik met je hoe ik jou zou kunnen helpen. 

Hoe lang duurt 1 op 1 coaching?

Het gehele 1 op 1 coachtraject neemt 3 maanden in beslag. Deze tijd heb je ook echt nodig om structureel aan jezelf te kunnen werken. De 1 op 1 sessies die elke twee weken plaatsvinden, duren 1 uur per keer en de healingbehandeling 1/2 uur per keer. Het is mogelijk om deze achter elkaar te plannen, maar los van elkaar kan ook. Tijdens elke coachsessie bepalen we waar je staat en welke stappen je vervolgens gaat zetten om je doel op een voor jou prettige maar ook blijvend succesvolle manier te behalen.

Hoeveel tijd kost het me per week?

De tijd die wekelijks nodig is om binnen het 1 op 1 traject aan jezelf te werken is mede afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Het zijn ingrijpende processen die vragen om jouw tijd en aandacht. Want alleen als jij er écht voor gaat, behaal je blijvend resultaat. De opdrachten die je krijgt, ga je vooral uitvoeren tijdens alledaagse dingen. Hierdoor is er lang niet altijd extra tijd nodig. Elke twee weken heb je een (online) coachsessie van 1 uur met mij en een healing behandeling van 30 minuten. Voor dit laatste hoef je zelf natuurlijk niets te doen. De healing behandelingen vinden plaats op afstand. Het is belangrijk dat jij je persoonlijke ontwikkeling prioriteit geeft door bewust tijd voor dit traject vrij te maken in je agenda. Want ook de tijd die je nu in jezelf investeert gaat je uiteindelijk ongelofelijk veel opleveren!

Is dit 1 op 1 traject iets voor mij?

Als jij weer voor jezelf en jouw geluk wilt kiezen maar diep van binnen voelt dat je daar hulp bij nodig hebt, dan is mijn 1 op 1 coaching inclusief healing zeker iets voor jou! Samen gaan we op basis van jouw verhaal en mijn kennis en ervaring op zoek naar wie jij bent en wat jij wilt. Hierdoor krijg je duidelijkheid en richting, maar ook meer energie, zelfvertrouwen én balans. En dat is niet alleen super voor jezelf, ook je gezin gaat ervaren dat jouw persoonlijke ontwikkeling voor meer harmonie in huis zorgt.

Wat is een 1 op 1 sessie precies?

Om de week hebben we contact op de manier die jij kiest. Dit kan face to face in mijn praktijk zijn, tijdens een wandeling of online via Teams. Dit laatste is een soort online ontmoetingsruimte waarin elkaar online kunnen zien en spreken. Deelnemen kan via je mobiel, laptop of computer. Tijdens de sessie bespreken we waar je staat, waar je tegenaan loopt en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan.

Op welke manier vindt er coaching plaats?

Vanaf de start tot aan het einde van het traject word je intensief door mij persoonlijk gecoacht. Dit kan in mijn praktijk, wandelend of online. Ik ga je op verschillende manieren inspireren, adviseren en motiveren. Zoals tijdens onze tweewekelijkse 1 op 1 sessie, met opdrachten gericht op jezelf maar ook op je dagelijkse leven en je omgeving, met tips en trics.  Ook heb je tussentijds de mogelijkheid om contact met mij op te nemen wanneer je vragen hebt of vastloopt.

Op welke manier vindt er healing plaats?

Healing is een waardevol, ondersteunend én versterkend onderdeel binnen het 1 op 1 traject. Je krijgt behandelingen die jouw persoonlijke ontwikkelproces sterk positief gaan beïnvloeden. De planning hiervan stemmen we onderling af. De behandelingen vinden op afstand plaats, dus dan kun je deze gewoon in jouw eigen vertrouwde 0mgeving ondergaan. Dit kan omdat alles energie is. Voorafgaand aan de eerste behandeling ontvang je van mij natuurlijk uitgebreide informatie over het hoe en wat van de healing.

Is betalen in termijnen ook mogelijk?

Natuurlijk is dat mogelijk! Afhankelijk van jouw wens kun je ook in drie of zes maandelijkse termijnen betalen.

Kan ik dit vergoed krijgen?

Ik kan geen garantie geven op vergoeding via zorgverzekering of werkgever, maar het is het proberen waard. Het 1 op 1 coachtraject helpt je om aan je vitaliteit en je persoonlijke ontwikkeling te werken. Onder die noemer zijn meerdere van mijn cliënten al voor vergoeding in aanmerking gekomen. Dus voorleggen is zeker een optie.

Is 1 op 1 coaching ook mogelijk in combinatie met de online training Ontdek met LEF?

Jazeker, dit adviseer ik zelfs! Want binnen de online training Ontdek met LEF heb je toegang tot ongelofelijk veel informatie en inspiratie die jou in de basis gaan helpen. De aanvullende  uitgebreide 1 op 1 begeleiding in de vorm van intensieve coaching én healing zorgt ervoor dat je nog sneller én beter stappen zet voor een resultaat dat blijvend gaat zijn. 

×